El dilluns 30 de desembre a les 17:00h en el Centre Cultural Eusebio Sempere d'Onil.

 Espectacle infantil presentat per ImproVivencia i dirigit per JJ. Sánchez i Encarni Corrals. Endinsa't en aquest joc familiar i aventures improvistas. Activitat dirigida a nens i nenes a partir de 4 anys i durada de 50 minuts. Entrades gratuïtes fins a completar aforament, recollint-les a partir de 16 de desembre a la Casa Cultura

DE QUÈ VA L'ESPECTACLE?
Pixelats és un espectacle de teatre infantil en clau de comèdia. El públic participa activament ajudant els actors a crear històries. El context és un videojoc recreat damunt de l'escenari en el qual el quart actor és un personatge malvat d'animació anomenat Capità Graham. Les històries i personatges que es creen són improvisats al moment, per la qual cosa cada espectacle és diferent i una experiència única.

SINOPSI
Hugo, Mario i Lucas són tres amics experts en videojocs. Cada setmana es reuneixen per a jugar en el seu "dia de la quedada". En aquesta ocasió, Lucas porta una sorpresa misteriosa, Pixelats, un videojoc que ha trobat en la golfa del seu pare. Quan ho proven són abduïts i teletransportados a un món de píxels on tot és possible. El malvat Capità Graham els posa a prova amb diferents nivells que han de superar si no volen quedar-se atrapats per sempre. Per sort, els tres amics no estan sols, compten en tot moment amb l'ajuda i creativitat dels petits i grans multijugadores.


Vine a jugar i a diverteix-te!