La campanya nadalenca d'Onil va arrencar el divendres 6 de desembre amb l'enllumenat especial i amb un total de 3000€ en premis.

 Hostaleria, serveis i comerços han conjuminat forces en una campanya de tots per a tots, perquè al cap i a la fi, el que es pretén és fer real aquest lema de "FER POBLE"
Una campanya nadalenca en la qual la il·lusió juga un paper important. Tant per part de tots els implicats que pretenen així donar-li vida a la localitat, com per part de tots els clients que, comprant, regalant i gaudint Onil, entraran en un sorteig els premis del qual ronden en total els 3000€.
Fins a 98 empreses diferents, amb els seus noms i cognoms, perquè d'això va el comerç, l'hostaleria i els serveis locals, s'han unit sota l'emblema: Aquest Nadal: Compra - regala - gaudeix Onil.
Una campanya que va començar divendres 6 de desembre amb l'encesa de l'enllumenat nadalenc partint de l'Arbre dels Desitjos que es troba instal·lat en el Centre Cultural Eusebio Sempere. I és que, tota la ciutadania podrà participar d'aquesta activitat deixant els seus desitjos plasmats en cintes i penjant-les d'aquest arbre durant tot el Nadal.
Com poden entrar en el sorteig que es durà a terme el 6 de gener a les 18:00h a la Casa de Cultura? Molt senzill: Comprant en el comerç local, gaudint de la deliciosa gastronomia dels nostres hostalers i regalant els serveis i productes dels nostres professionals.
Així doncs, no queda més que convidar, no sols al poble d'Onil en general, sinó a totes les poblacions veïnes a ni que vinguen i ens visiten en aquestes entranyables dates. Perquè estem llestos per a celebrar, més que mai, la il·lusió del Nadal. Tot aquest esforç a estat possible en conjuminar forces ,creant una taula de treball en la qual han estat representats tots els sectors participants en aquesta campanya ,amb el suport de la Regidoria de Comerç Hostaleria i Serveis


AQUEST NADAL COMPRA, REGALA, GAUDEIX ONIL