S'acosten els dies més màgics del Nadal a Onil, els dies 4, 5 i 6 se celebren les Festes dels Reis Mags d'Onil festes declarades d'Interés Turístic, ja que La Cavalcada dels Reis se celebra des de l'any 1933 aproximadament.

Dissabte dia 4 arribada de l'Herald. A les 17.30 tindrà lloc una xocolatada en la Plaça Major per a tots i a les 19:00 h arribada de l'Herald des de l'Avinguda. El recorregut finalitzarà a la Casa de la Cultura on es podran lliurar les cartes per a S.S.M.M. els Reis Mags.

Domingo dia 5 Cavalcada dels Reis Mags. Sas Majestats seran rebuts al parc dels Reis Mags a les 19.00 h pel poble d'Onil. El recorregut de la Cavalcada de SS. MM. transcorre al llarg de l'avinguda de la Constitució. En acabar la Cavalcada els xiquets i xiquetes saludaran en persona a Melcior, Gaspar i Baltasar.

Dilluns dia 6 Despertar dels Reis Mags en el Museu de la Nina d'Onil a les 12.00 en el Museu de la Nina d'Onil.
En aquesta edició de l'acte l'atleta colicenc Eusebio Càceres serà l'ambaixadora del Despertar dels Reis Mags d'Onil 2019. Aquest matí, els xiquets i xiquetes de la Vila d'Onil, en un acte de solidaritat, faran lliurament d'un joguet als Reis Mags perquè aquests el lliuren a xiquets i xiquetes que els necessiten.

T'esperem!